Английският гранд Манчестър Юнайтед ще опита да затвърди позицията си в

...
Английският гранд Манчестър Юнайтед ще опита да затвърди позицията си в
Коментари Харесай

Роналдо в търсене на първи гол за годината срещу тима... на който вкара последно

Английският гранд Манчестър Юнайтед  ще опита да затвърди позицията си в топ 4, където влезе след последния мач. Всеки друг резултат от победа против Бърнли обаче ще значи, че цели три отбора хипотетично могат да изпреварят " алените дяволи ".
Ще остане ли Юнайтед в топ 4 след конфликта против последния в Англия?
Те се изправят против последния във краткотрайното класиране на Висшата лига, като мачът ще се състои във вторник, 8 февруари, от 22:00 часа българско време. Коефициентът на efbet за триумф за Юнайтед е 1,60, до момента в който за победа в интерес на домакините е 6,00 (равенството е оценено на 4,30).

Футболистите на Ралф Рангник би трябвало да внимават с виненочервените, които имат шансове за своето избавление, а също така " дяволите " не са изключително безапелационни даже и против по-нискокласираните тимове. Те обаче нямат право на още една груба неточност след отпадането от ФА Къп от Мидълзбро.



Юнайтед не играе чак толкоз безапелационно против този противник. " Червените дяволи " са в серия от три следващи победи в шампионата (последните два с еднакъв резултат - 3:1 на " Олд Трафорд " ), а общо за последните им 14 конфликта имат единствено две провали, до момента в който равенствата са четири.

Коефициентите на efbet варират и по отношение на другите залози за попадения. Ставката за това и двата тима да се разпишат е 2,00 (и надлежно 1,95 за няма гол/гол). Коефициентът за над 2,5 попадения пък е 1,90, до момента в който за под 2,5 е 2,05.

В 5 от въпросните 14 последни мача се е стигало до това и двата тима да се разпишат, само че пък това се вижда в последните им две срещи. Същевременно над 2,5 попадения е имало в шест от тези мачове.
Роналдо търси първи гол за 2022-ра година
Коефициентът трети следващ мач против Бърнли от Висшата лига да приключи при прецизен резултат 3:1 за Манчестър Юнайтед е 13,00. Разбира се, за голове ще се разчита на огромната звезда на " алените дяволи " Кристиано Роналдо.

Португалецът към момента чака своето първо попадение за 2022-ра година, а противникът наподобява доста подобаващ - последният тим, на който е вкарвал гол (30.12.2021). Коефициентът на efbet точно той да открие резултата е 4,90, до момента в който за негов гол когато и да е на мача е 2,25.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР